day·lli·ance (v; zelfstandig naamwoord)

‘Daylliance’ is een combinatie van de Engelse woorden day (dag) en dalliance (liefdesaffaire). Een leven vol liefde en passie, elke dag weer!

Over Daylliance
Daylliance is hét kledingmerk voor levenslustige en ambitieuze vrouwen. Wij geloven niet dat kleding de wereld kan veranderen, maar de vrouwen die de kleding dragen kunnen dat wel.

Jij geniet van de mooie dingen van het leven. Je bent spontaan, sociaal en impulsief. Jij bent steeds op zoek naar nieuwe ervaringen en wil steeds weer verrast wil worden.

Ondertussen streef je ernaar om je droom te bereiken. Carrière maken, een bijdrage leveren aan een betere wereld of iets anders moois creëren. Je doet er alles aan om dit doel te bereiken en dit doe je met veel passie en levenslust. Je inspireert hiermee de mensen om je heen.

Wij helpen jou graag om jouw droom waar te maken. Dat begint met kleding waar je je mooi en sterk in voelt. Wij geloven namelijk dat de juiste kleding jou het gevoel kan geven dat je de hele wereld aan kan.

Met veel passie en liefde creëren wij iedere twee maanden een nieuwe collectie voor jou, die altijd stijlvol, speels en elegant is. Onze designs kun je dragen naar je werk én in je vrije tijd, zodat je vanuit je meeting of college meteen door kan naar die borrel of dat etentje. Bij het waarmaken van je dromen heb je namelijk geen tijd te verliezen!

Over Sanne 

Ik, Sanne Knopper, had toen ik jong was maar één droom: een eigen kledinglijn opzetten. Ik koos toch voor een studie Rechtsgeleerdheid in Amsterdam. In 2015 besloot ik om mijn jeugdroom waar te gaan maken, tijdens het laatste jaar van mijn studie. Samen met mede rechtenstudent Milou Knierim startte ik met het naaien en verkopen van zelfgemaakte kleding. De vraag naar deze kleding was zo groot, dat ik op zoek moest naar een producent in het buitenland. Nu worden alle collecties met veel liefde en passie ontworpen in Amsterdam en geproduceerd in Turkije.