Een kijkje in de kast van: Sivan Breemhaar

In 2013 startte Sivan samen met Kas Gerrits kledinglabel Afriek. Het begon met een lijn van herenblazers, die met de hand gemaakt werden door lokale ondernemers in Kigali, Rwanda. Nu runt Sivan samen met Kas haar eigen atelier in Rwanda, waar een team van twaalf getalenteerde mannen en vrouwen de ontwerpen van hun moderne mannen- en vrouwencollectie van begin tot eind produceert, met Afrikaanse printstoffen die ze zorgvuldig selecteren op de Oegandese markt. Op haar eigen Instagram-account  deelt Sivan iedere dag haar twijfels, ideeën, dieptepunten en overwinningen in haar Insta Story, waarmee ze veel ambitieuze vrouwen inspireert. Ze is dan ook niet voor niets genomineerd voor de Everyday Heroines Award van Fashionchick. (stemmen doe je hier!). Wij namen een kijkje in de kast van deze bijzondere vrouw!

‘Ik vind het heel leuk om items van mijn eigen merk Afriek te combineren met items van andere merken, zoals deze blazer van Daylliance. Deze outfit zou ik bijvoorbeeld aan doen naar een afspraak met een investeerder. Een pak geeft mij een krachtige uitstraling en laat zien dat ik alles op orde heb.’

‘Het favoriete item in mijn kast is toch wel de spijkerbroek en dan het liefst deze vintage versie van Levi’s die ik net gescoord heb. Ik combineer hem natuurlijk met een item van Afriek: een hele mooie top uit onze nieuwe collectie, die deze week online is gegaan. Voor de drukke dagen, die ik vooral rond het lanceren van een nieuwe collectie veel heb, is een comfortabele en makkelijke outfit als deze heel fijn.’

Een kijkje in de kast van

‘Voor een belangrijke meeting of een speciaal evenement trek ik het liefst een mooie wikkelrok aan. Heel vrouwelijk, maar ook heel krachtig. Ik heb hem nu gecombineerd met het Love T-shirt van Daylliance voor een meer casual look, maar het zou bijvoorbeeld ook kunnen met een mooie blouse in een matchende of juist contrasterende print.’

Benieuwd geworden naar Sivan en haar merk Afriek? Neem dan vooral een kijkje op de website (www.afriek.com) en volg Sivans persoonlijke verhaal via haar eigen Instagram-account (@sivanb)!

Shop de stijl van Sivan!

Comments are closed.