Een kijkje in de kast van: illustratrice Sophie de Ruiter

Een kijkje in de kast van

Vier jaar geleden vroeg iemand de creatieve Sophie om een aantal tekeningen van outfits te maken. Inmiddels heeft Sophie al heel veel indrukwekkende samenwerkingen gehad met onder andere Benefit, Givenchy, Paul Warmer en Kenzo. En dat terwijl ze haar studie aan de kunstacademie nog niet eens heeft afgerond! Op dit moment is ze heel druk met  de illustraties voor het nieuwe boek van Fred van Leer én met afstuderen. Na haar studie wil ze gelijk aan de slag bij Talkies Magazine, waarmee ze één van haar dromen (werken bij een tijdschrift) kan waarmaken. Wij namen een kijkje in de kast bij deze creatieve dame!

Een kijkje in de kast van
Een kijkje in de kast van

‘Dit jasje is het favoriete items uit mijn kast. Eigenlijk is het een badjas, maar ik draag hem gewoon als blazer. Ik hou van ‘kleuren buiten de lijntjes’, net als bij mijn illustraties.  Wanneer ik hem aan heb, krijg ik altijd heel veel complimenten. De kleur staat me heel mooi en het is echt een keer wat anders.’

Een kijkje in de kast van
Een kijkje in de kast van

‘Als ik een dagje niet zo lekker in mijn vel zit, kruip ik lekker weg in mijn dikke gebreide vest. Om mijn outfit toch een beetje stoer te maken combineer ik dit vest met een band t-shirtje. En om mezelf op te vrolijken trek ik er natuurlijk mijn favoriete glitterlegging bij aan. Heel comfortabel, maar toch fashionable.

Een kijkje in de kast van
Een kijkje in de kast van

‘Voor een belangrijke meeting of een sollicitatiegesprek, kies ik het liefst voor een pak, zoals deze licht blauwe van Daylliance. Met een mooie zwarte top eronder staat het pak heel chique. Om het toch een beetje speels te maken draag ik mijn blauwe tas met bloemenprint erbij. Klaar om het gesprek te rocken!’

Benieuwd geworden naar Sophie en haar illustraties? Neem dan vooral een kijkje op de website (www.sophiederuiter.nl) en volg Sophie op instagram (@sophiedruiter)!

Shop de stijl van Sophie!

Comments are closed.