Een kijkje in de kast van: Floortje van Cooten

Een kijkje in de kast van
Een kijkje in de kast van

Als 16 jarige meisje begon Floortje een blog om al haar inspiratie op het gebied van mode te kunnen delen. Al snel werden haar blogs over de hele wereld gelezen. Na een aantal maanden begon ze ook steeds meer persoonlijke dingen te delen en haar following groeide. Zo ontstond Floortjeloves. Inmiddels is Floortje fulltime blogger, social influencer en vlogger. Wij namen een kijkje in de kast van deze fashionista!

Een kijkje in de kast van
Een kijkje in de kast van

‘Het favoriete item uit mijn kast is deze rok van tule met bloemen er op. Ik kan hem op heel veel manieren combineren en het maakt iedere outfit bijzonder. Ik draag hem het liefst met deze oversized witte blouse met parel-knopen. Super vrouwelijk en chique!’

Een kijkje in de kast van
Een kijkje in de kast van

‘Voor een belangrijke afspraak draag ik het liefst een pak. Deze van Suistudio heeft een hele mooi beige kleur en is van een dikke stof. Je zou deze zo aankunnen naar kantoor met mooie hakken eronder, maar ik vind het leuker om het pak juist te combineren met sneakers.’

Een kijkje in de kast van
Een kijkje in de kast van

‘Dit pak kreeg tot nu toe de meeste likes op Instagram. Ik denk dat dat komt door de opvallende kleuren en print. Dit pak combineer ik het liefst met mijn roze suede hakken. Hele hoge hakken draag ik bijna nooit meer, ik kies toch liever voor comfort. Dan zijn deze hakjes perfect!’

Benieuwd geworden naar Floortje en haar blog? Neem dan vooral een kijkje op de website (www.floortjeloves.com) en volg Floortje via haar eigen Instagram-account (@floortjeloves)!

Shop de stijl van Floortje!

278 replies on “Een kijkje in de kast van: Floortje van Cooten

Comments are closed.